Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیعد طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آتش زدن کاه و کلش شیوه‌ای نادرست است که این روزها برخی از کشاورزان مهرانی بعد از برداشت محصول خود در مزارع به کار می‌گیرند.

وی بیان داشت: در بیشتر زمین‌های کشاورزی مهران روش نوین آبیاری به کار رفته است که این آتش سوزی به زیرساخت‌های این روش نوین هم آسیب فراوانی زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این روش مرسوم اما اشتباه علاوه بر تهدیدات محیط زیست، حالا دیگر تهدیدی جدی برای خاک حاصلخیز هم شده است.

طاهری عنوان کرد: آتش زدن کاه و کلش بر سر مزارع به طور کلی موجب از بین رفتن ارگانیسم‌های موجود زنده خاک شامل قارچ‌ها، باکتری‌ها، کرم‌ها و دیگر تجزیه کننده‌های موجود در خاک می‌شود.

وی گفت: همچنین این کار باعث فرسایش خاک، کم بودن عناصر موجود در خاک را به دنبال دارد و علاوه بر آن به تاسیسات زیربخش کشاورزی شامل آبیاری نوین نیز آسیب وارد می کند.

طاهری عنوان کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل برداشت محصولات زراعی متاسفانه کشاورزان بر اساس باور غلط اقدام به آتش زدن کاه و کلش مزارع می‌کنند، این کار بر اساس قانون و ماده ۴۵ قانون حفاظت و حمایت از جنگل‌ها و مراتع تخلف محسوب می‌شود و با این افراد برخورد جدی و قانونی صورت خواهد گرفت.

وی گفت: با استفاده از روش‌های نوین در جمع آوری کاه و کلش در مزارع می‌توان از آلودگی محیط زیست و از بین بردن خاک حاصلخیز در مزارع جلوگیری کرد.

کد خبر 4631644

منبع: مهر

کلیدواژه: کشاورزی شهرستان مهران منابع طبیعی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۴۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم   در خصوص دامپروری در استان گفت:ت: هم اینک ۶ هزار و ۸۷۵ واحد دامداری صنعتی و سنتی در زمینه‌های پرورش و نگهداری گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند و بز داشتی و پرواری و شتر با ظرفیت کل دام سبک و سنگین ۵۸۸ هزار و ۲۸۸ راس در استان قم فعال است.

وی افزود: در اثر تلاش بهره‌برداران بخش دامپروری قم، این استان در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد که در همین خصوص طی سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تُن گوشت قرمز و شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.

وی ادامه داد: با توجه به راهبرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی قم در تامین امنیت غذایی مردم، وضعیت تولید محصولات دامی در استان به صورت مستمر رصد و برای افزایش میزان آن از سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف بیش‌از ۸۰۰ هزار تُن است و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی قم، افزایش سطح تولید محصولات به خصوص در حوزه دام و طیور در سال جاری با جدیت دنبال می‌شود.

۲ درصد از تولیدات پروتینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تامین می‌شود، این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های بخش کشاورزی در قم با وجود کم‌بودن مساحت استان، دارای بهره‌وری و اثربخشی بالایی است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • کمیته فنی هوای پاک برای ممنوعیت سوزاندن بقایای کشت گندم برگزار شد 
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت